Cemacon Cluj își schimbă CEO-ul. Cine îi ia locul lui Liviu Stoleru

Cemacon Cluj își schimbă CEO-ul. Cine îi ia locul lui Liviu Stoleru

Anul nou aduce profituri, dar și noi șefi la compania clujeană. După 11 ani în fucție, Stoleru predă ștafeta partenerului cu care a reconstruit Cemacon.
Cemacon Cluj, producător de blocuri ceramice, își schimbă de la 1 ianuarie 2022 CEO-ul. Daniel Șologan, actualul CFO al companiei, îl va înlocui pe Liviu Stoleru, potrivit unui raport trimis de companie către Bursa de Valori București. Cei doi au planificat și implementat reconstrucția și dezvoltarea companiei în ultimii 11 ani. Daniel Șologan este din 2011 CFO-ul Cemacon.

Liviu Stoleru a preluat în 2010 managementul companiei aflate în prag de insolvență și a reușit să crească cifra de afaceri de la 5 la 35 de milioane de euro. În toți acești ani, s-a ocupat și de rebranding, implementarea de tehnologii noi și lansarea cărămizii Evoceramic.

Sub managementul lui Liviu Stoleru, Cemacon a reușit să obțină rate ale profitului operațional de peste 30% și a profitului net de peste 20%, se arată în raportul companiei.

„Am decis să accept o oportunitate profesională pe care o consider a doua mare provocare din viața mea, după preluarea managementului Cemacon. Am satisfacția că las în urma mea, pentru generațiile viitoare, un model de restructurare și de dezvoltare de business și un brand care reprezintă o forță pe piața românească a construcțiilor.

Am avut viziune, am avut îndrăzneală, am construit o echipă care a muncit cot la cot cu mine și am reușit împreună să fim cu un pas înaintea vremurilor, să demonstrăm că și românii pot face performanță. Plec cu încrederea că echipa pe care am creat-o aici va gasi motivația și resursele ca să scrie noi capitole de succes în istoria Cemacon. Daniel a fost alături de mine de la început și va continua să construiască ce am început împreună”,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!