Sfaturi pentru a stopa sau încetinii căderea părului  (P)

Sfaturi pentru a stopa sau încetinii căderea părului (P)

Căderea părului este o afecțiune cu care se confruntă toată lumea, indiferent de vârstă sau sex. Deși apare cu precădere la bărbați, începând cu vârsta de 40 de ani, nu puține sunt persoanele care experimentează căderea părului de la vârste mai tinere. Femeile în timpul sarcinii, dar și după sarcină, se confruntă cu o cădere a părului în cantități mai mari.

Zilnic părul nostru se regenerează și cade, însă atunci când căderea părului persistă și regenerarea este lentă, este cazul să apelați la un specialist pentru tratament corespunzător. 

Apelează la specialiști pentru a determina cauzele căderii părului

Atunci când întâmpini probleme legate de căderea părului, cel mai bine este să apelezi la specialiști, care vor putea să stabilească cu exactitate cauzele determinante pentru căderea părului. Tot ei îți vor oferi soluții eficiente atunci când problema este de natură medicală mai complexă. De asemenea, poți afla informații despre căderea părului precise și exacte, oferite pe internet de către specialiștii care se ocupă cu comercializarea produselor special create pentru renegerarea părului. 

Consumă alimente bogate în proteine

Este știut faptul că foliculii de păr sunt formați din proteinele numite keratină. Consumul de alimente bogate în proteine va ajuta organismul să funcționeze în parametrii normali, determinând și creșterea părului. Proteinele pot fi regăsite în alimente precum ouă, fructe de pădure, nuci, semințe, spanac, fasole, mazăre, lactate, avocado, pește, carnea roșie. 

Asigură-ți aportul necesar de vitamine

Pentru un organism sănătos, vitaminele sunt indispensabile. Complexul de vitamine B te ajută să ai un metabolism sănătos și o creștere sănătoasă a părului. Vitamina C este indispensabilă pentru producerea colagenului. Colagenul se găsește în foliculii de păr, iar vitamina C va ajuta la formarea acestuia. Vitamina E este esențială pentru un scalp sănătos, fiind bogată în antioxidanți. 

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!