Tumoră rară pe creier, la 6 ani. „Efectiv a picat cerul pe noi”. Cum puteţi să ajutaţi familia lui Marcus pentru operaţia salvatoare?

Tumoră rară pe creier, la 6 ani. „Efectiv a picat cerul pe noi”. Cum puteţi să ajutaţi familia lui Marcus pentru operaţia salvatoare?

Un copil în vârstă de doar şase ani, care a fost operat de o tumoră rară pe creier, are nevoie de ajutor financiar pentru a putea continua tratamentul necesar, spun cei de la Asociaţia „Salvează o inimă”. Marcus a început să aibă dureri de cap, greaţă şi vărsături de anul trecut din luna septembrie. În urma unor investigaţii făcute la Chişinău, părinţii au aflat că fiul lor are o tumoră, care necesită operaţie. „După operaţie, când au venit rezultatele de laborator, am avut un nou şoc, a picat efectiv cerul pe noi: Marcus a fost diagnosticat cu cancer medulodlastom. E groaznic să te simţi neputincios, să vezi cum copilul tău suferă iar tu nu poţi să faci nimic”, a povestit Mihai Cebotari, tatăl copilului. Familia Cebotari este o familie modestă din raionul Soroca din Republica Moldova, au trei copii şi trăiesc din agricultură.

„După ce a primit verdictul crunt al medicilor, Mihai a scris mai multor clinici din străinătate, în speranţa că Marcus va putea fi totuşi salvat. O clinică din Turcia le-a adus din nou speranţa în gânduri. După ce au analizat documentele trimise online de tatăl băiatului, medicii turci au decis să-l primească pe Marcus la tratament. Un nou şoc a venit imediat după ce cazul lui Marcus a fost acceptat. Costul tratamentului care îl poate salva depăşea 62.000 de euro”, au explicat reprezentanţii Asociaţiei „Salvează o inimă”.

Astfel, orice donaţie făcută în conturile Asociaţiei reprezintă o şansă la viaţă pentru Marcus. Detaliile pentru donaţii sunt – denumire entitate: Asociaţia „SALVEAZ| O INIM|”, cod de înregistrare fiscală: 31015982, cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX, cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001, cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001, Cod SWIFT: BTRLRO22, Cod BIC: BTRL, Banca Transilvania Botoşani, iar la detaliile plăţii trebuie specificat numele Marcus Cebotari. 

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!