10 ani de SAP Cluj – Cu viziune spre viitor

10 ani de SAP Cluj – Cu viziune spre viitor

SAP România, subsidiara companiei SAP SE, organizează astăzi, 14 februarie 2022, un eveniment intern pentru celebrarea a 10 ani de la înființarea sediului din Cluj-Napoca. SAP Cluj și-a propus să deservească piețele europene, operând în zona funcțională de servicii de consultanță.
SAP Cluj – atunci
În 13 februarie 2012, SAP avea să își deschidă porțile la Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele trei birouri deschise în România, alături de cele din București și Timișoara. SAP Cluj și-a început activitatea cu 22 de consultanți, participanți la cele două academii organizate pentru specializarea în domeniile financiar și logistic. Primii angajați au fost recrutați din rândul cunoscătorilor sistemului SAP, iar în decursul aceluiași an, NSC Cluj și-a extins aria de activitate cu ajutorul a noi consultanți vorbitori de limba engleză și germană, pentru mai multe soluții ale gigantului lider IT.

Aceștia, însă, au reprezentat doar primii pași spre ceea ce urma să fie filiala de succes din Cluj-Napoca. Anul 2014 a fost marcat de mutarea într-un nou sediu, în clădirea Cluj Business Center, de pe strada Henri Barbusse, un loc care avea să ofere posibilitatea de a organiza noi academii de pregătire a consultanților atât în domeniul logistic, respectiv producției și transportului, cât și în cel economic, respectiv financiar-contabil.

În următorii ani, echipele de consultanți functionali de la Cluj-Napoca s-au specializat pe noile tehnologii și pe soluțiile SAP S/4HANA, prin proiecte greenfield si de conversie, cu timpul câștigându-și renumele de a fi livrat numeroase implementari de calitate in intreaga Europa si nu numai.

SAP Cluj – astăzi
La momentul actual, echipa locală din Cluj-Napoca își continuă expansiunea pe servicii de tip Cloud, numără peste 100 de specialiști SAP, cele mai mari echipe fiind cele din domeniul consultanței de implementare din ariile financiar, logistică, industrii și tehnologie.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!