ActualitatePrima Pagina

Florin Cîțu lovește puternic în economia românească: vrea să distrugă sectorul construcțiilor

Florin Cîțu și acoliții săi din guvernul minoritar PNL, susținut de către PSD, dorește să facă mult rău României. Așa că va începe cu singurele sectoare care sunt funcționale și care sunt românești, respectiv domeniile construcțiilor și domeniul IT.

În loc să extindă facilitățile acordate acestor domenii către toate sectoarele economiei naționale, ambele cazuri dovedindu-se un experiment de succes, Florin Cîțu este pus de stăpânii săi să distrugă facilitățile din domeniul construcțiilor și să scadă salariul minim de la 2.300 lei net la doar 1.400 de lei net.

Comanda venită de la stăpâni este clară, Florin Cîțu se comportă precum o bombă atomică care trebuie să distrugă tot ceea ce este românesc și unde străinii nu au reușit să ne domine. Cine mai poate trăi astăzi cu doar 1.400 de lei? Cine ar merge la muncă pe șantiere pe doar 1.400 de lei? Dar Florin Cîțu are nevoie de un grădinar ieftin, are nevoie ca românii să muncească pe bani puțini pentru el și pentru prietenii lui. Mai rău este că acești oameni își vor pierde locurile de muncă și se vor duce în afara țării, adică spre Germania și Anglia, acolo unde este nevoie de ei, dar nu pe salarii mari.

Florin Cîțu pregătește astfel un adevărat exod al românilor în afara țării și distruge singura ramură a economiei românești care la acest moment mai era funcțională. Construcțiile au ținut economia țării la suprafață atunci când deciziile greșite au închis alte sectoare. Așa cum au închis restaurantele, tot așa acum Florin Cîțu dorește să închidă firmele de construcții. Să ne aducem aminte de pandemia care revine și când toate afacerile au fost închise, mai puțin construcțiilor?

Copiii au nevoie de pâine pe masă, au nevoie de haine curate și de cărți ca să poată merge la școală și studia. De ce acest guvern îi lasă pe părinți fără locuri de muncă sau cu salarii de mizerie, cum ar fi salariul minim de 1.400 de lei. În loc să crească la toți salariul minim de la 1.400 de lei la 2.300 de lei, Florin Cîțu scade la toți salariile pe principiul: să fie egalitate, dar în sărăcie, doar ei să fie bogați și plini de bani, să își trimită copiii la studii la Paris sau Londra.

El dorește să elimine excepțiile acordate sectorului construcțiilor și care impuneau salarii duble față de celelalte sectoare, însă cu taxe mai mici. Florin Cîțu nu dorește salarii mai mari pentru români, ei îi dorește săraci și supuși.

Și PSD se face vinovat de aceste lovituri deoarece Marcel Ciolacu s-a înțeles pe ascuns cu Florin Cîțu să facă rău românilor. Așa că PSD a fost cedat cu totul către PNL-ul cel rău, care are drept scop distrugerea a ce a mai rămas din România.

Constructorii români sunt foarte supărați și pregătiți să iasă în stradă, pentru drepturile lor trebuie să învețe să se lupte. V-a trebuit PNL, acest partid plin de oameni răi? Acum nu se mai pot opri ca să distrugă tot ce este românesc. Pentru acest lucru trebuie să ieșim în stradă cât mai mulți, căci așa nu se mai poate.