Actualitate

Marius Lulea: “Ciolacu nu are demnitate și onoare; alegerile au fost fraudate”

Vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Marius Lulea, a lansat acuzații vehemente la adresa premierului Marcel Ciolacu, declarând că acesta “nu are demnitate și onoare” și că recentele alegeri din România au fost fraudate. Într-o conferință de presă plină de critici și acuzații, Lulea a cerut demisia imediată a premierului și anularea rezultatelor alegerilor.

“Alegerile au început cu frauda majoră a comasării, apoi cu graba lor și se încheie cu procese verbale semnate în fals. Este jaf în toate secțiile de votare,” a declarat Lulea, subliniind că procesul electoral a fost viciat de la început până la sfârșit.

Lulea a criticat dur guvernul condus de Ciolacu, acuzându-l de organizarea defectuoasă și manipularea deliberată a alegerilor. “Premierul Marcel Ciolacu, dacă ne aflam într-o țară europeană democratică, astăzi își prezenta demisia. Dar România este o țară în care instituțiile sunt capturate, iar democrația este mimată,” a adăugat el, subliniind gravitatea situației politice din țară.

Vicepreședintele AUR a detaliat modalitățile prin care susține că s-a realizat fraudarea alegerilor, menționând comasarea nejustificată a secțiilor de votare, graba în organizarea scrutinului și semnarea falsificată a proceselor verbale. El a descris aceste acțiuni ca fiind parte a unui plan bine orchestrat de către cei care controlează instituțiile statului din umbră.

“Este clar că interlopii care conduc această țară au pregătit din timp aceste fraude. Manipularea voturilor, intimidarea alegătorilor și exploatarea vulnerabilităților sistemului electoral sunt doar câteva dintre tacticile folosite,” a afirmat Lulea.

Solicitând demisia imediată a premierului și anularea rezultatelor alegerilor, AUR cere organizarea unui nou scrutin sub supravegherea unor organisme internaționale independente. “Poporul român merită alegeri corecte și transparente. Solicităm intervenția comunității internaționale pentru a ne asigura că următoarele alegeri vor fi libere și corecte,” a declarat el.

În încheierea declarației sale, Lulea a transmis un mesaj ferm adresat statului paralel: “De ce se tem nu vor scăpa; poporul va ști să își facă singur dreptate.” Acesta reprezintă un apel la mobilizarea cetățenilor împotriva corupției și a influențelor ilegale care, susține el, au pervertit sistemul democratic al României.