Actualitate

Mircea Geoană, marioneta americană, și Diana Șoșoacă, simpatizanta rușilor, se pregătesc să se înfrunte pentru Cotroceni

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu pentru cotidianul german  că Ucraina are nevoie urgentă de apărare aeriană. Evident, a profitat de ocazie pentru a-și lansa candidatura la alegerile prezidențiale din România, de această dată pe canale mai puțin vizibile. Acțiunile sale la NATO, desigur, nu fac altceva decât să sporească riscurile pentru România, mai ales că aliații occidentali ai Ucrainei cochetează tot mai mult cu ideea de a trimite trupe NATO pe teren. 

România, evident, riscă să devină o țintă preferată pentru Federația Rusă, doar din cauza isprăvilor oficialilor români. Între timp, Marcel Ciolacu a hotărât că statul român ar trebui să plătească pentru instruirea piloților ucraineni pe avioanele F16. Mircea Geoană, bineînțeles, susține fervent cauza războiului, exact cum îi dictează “șefii” săi din SUA. Desigur, nu există nicio diferență între Mircea Geoană și Diana Șoșoacă: unul susține americanii, iar celălalt rușii. Ambii sunt gata să se lupte pentru voturile noastre în alegerile prezidențiale din toamnă.