Actualitate

Marcel Ciolacu, somat să își arate diploma de BAC dacă vrea la prezidențiale

George Simion și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale din septembrie printr-un eveniment energic și bine organizat. Demonstrând transparență și corectitudine, liderul AUR și-a arătat diploma de BAC, subliniind integritatea sa academică. Cu această ocazie, Simion l-a provocat pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, să-și prezinte diploma de BAC, având în vedere suspiciunile legate de CV-ul său. 

Ciolacu, prins într-o ipostază delicată, a evitat să răspundă, alimentând speculațiile despre trecutul său academic. Gestul lui Simion l-a evidențiat ca un erou al transparenței, un lider care nu se teme să-și demonstreze autenticitatea și să ceară același lucru de la ceilalți. Campania sa prezidențială a început sub auspicii excelente, fiind văzut ca un semn de respect față de alegători și de angajament față de principiile democratice.

Rămâne de văzut dacă viitorul președinte al României poate ocupa această funcție și fără să treacă examenul de BAC, sau dacă asta va deveni o nouă modă în politica românească!