Accesorii medicale necesare in orice clinica sau spital (P)

Accesorii medicale necesare in orice clinica sau spital (P)

Personalul medical care lucreaza in cabinete private sau spitale de stat trebuie sa se fereasca tot timpul de virului Sars-Cov-19. Folosind combinezoane protectie , doctorii, asistentii, dar si pacientii au sanse mai mari de a nu agrava boala sau de nu a lua ei insusi virusul.

Este la fel de important sa va protejati pe voi sau angajatii vostri cu produse de curatare puternice si produse chimice dezinfectante, asa cum un bucatar trebuie sa se protejeze de arsuri si taieturi in bucatarie. Fiecare loc de munca are propriile pericole, iar curatenia nu trebuie neglijata.

Avantajele investitiilor in echipamente de protectie personala pentru personalul  sunt numeroase si nu ar trebui luate ca atare. Amintiti-va, obiectivul este sa mentineti siguranta angajatilor si a clientilor, reducand in acelasi timp orice riscuri pentru sanatatea angajatilor vostri pe termen lung si scurt.

Iata cateva avantaje critice pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a achizitiona urmatorul lot de echipamente de protectie individuala.

Prevenirea expunerii la bacterii daunatoare inseamna ca angajatii nu se vor imbolnavi sau nu vor cadea prada bolilor, deoarece nu au fost protejati corespunzator de slujbele deseori murdare pe care trebuie sa le indeplineasca (curatarea cosurilor de gunoi, de exemplu, necesita echipament).

Daca are loc expunerea la bacterii sau germeni daunatori, echipamentul ar fi minimizat riscul, ceea ce ar putea salva viata angajatului. Aceasta nu este o gluma, intrucat 1 din 6 persoane sufera de intoxicatii alimentare in fiecare an in SUA, iar unii mor din cauza asta. Acesti germeni si alte tipuri de pericole sunt intotdeauna factori de risc pentru persoanele care lucreaza in medii potential periculoase.

Echipamentul individual de protectie previne, de asemenea, raspandirea germenilor si bacteriilor de la o persoana la alta. De exemplu,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!