Actualitate

Alegeri locale în comuna Manasia: George Simion și Aurelian Lupea îndeamnă cetățenii să iasă la vot pe 9 iunie

Pe măsură ce alegerile locale se apropie, George Simion, liderul partidului AUR, și candidatul pentru funcția de primar al comunei Manasia, Aurelian Lupea, au transmis mesaje puternice locuitorilor, îndemnându-i să își exercite dreptul la vot pe 9 iunie.

George Simion: Apel la Acțiune

George Simion a lansat un apel către toți locuitorii din Manasia, subliniind importanța participării la vot pentru a asigura un viitor mai bun. „Am un mesaj pentru toți locuitorii din Manasia: mergeți la vot pe 9 iunie. Faceți alegerea de AUR, votați-l pe Aurelian Lupea pentru funcția de primar și votați pentru viitorul vostru, pentru copiii voștri,” a declarat Simion, subliniind importanța alegerii unui lider dedicat și competent.

Aurelian Lupea: Promisiuni de Transparență și Muncă Asiduă

Aurelian Lupea, candidatul AUR pentru funcția de primar al comunei Manasia, a prezentat viziunea sa pentru o administrație eficientă și transparentă. „Candidez la funcția de primar în comuna Manasia pentru că știu că am capacitatea de a face o altfel de administrare în această comună. În localitate sunt foarte multe de făcut. Cum o să fac eu? Muncă, fraților! Ca primar, ai o mare responsabilitate, ai pe mână și administrezi bunurile și banii tuturor cetățenilor și cu asta nu te joci,” a afirmat Lupea, promițând o schimbare semnificativă în modul de administrare a comunei.

Lupea a criticat promisiunile nerealiste făcute de politicieni în campaniile anterioare și a subliniat angajamentul său față de muncă asiduă și rezultate concrete. „Eu nu vă promit nimic. Sunt sătul de promisiunile care se fac din patru în patru ani. Eu vă spun doar atât: o să muncim pe brânci, eu și angajații din primărie, și or să vină și rezultatele,” a promis el.

Un aspect central al campaniei lui Lupea este transparența totală în administrație. El a anunțat că va afișa public salariile tuturor angajaților primăriei, inclusiv al său, pentru a asigura cetățenii că fiecare funcționar își merită salariul prin munca depusă. „În sloganul meu de campanie am folosit trei cuvinte: transparență, muncă și competență. Sunt cuvinte mari, dar care vreau să reprezinte activitatea din cei patru ani de mandat. Ăsta e angajamentul meu față de dumneavoastră,” a subliniat Lupea.

Apel la Vot

Ambii lideri au îndemnat cetățenii să vină în număr mare la urne pe 9 iunie. „De aceea, oameni buni, vă rog, pe 9 iunie, duminică, veniți în număr cât mai mare și votați pentru viitorul dumneavoastră, pentru viitorul familiei dumneavoastră,” a concluzionat Lupea.

Cetățenii din Manasia au acum ocazia să aleagă un lider dedicat, care promite să transforme comuna prin muncă asiduă, transparență și competență. Pe 9 iunie, fiecare vot contează pentru viitorul comunității.