ALERTĂ alimentară! Produs infestat cu o bacterie periculoasă, retras de la vânzare

ALERTĂ alimentară! Produs infestat cu o bacterie periculoasă, retras de la vânzare

Produsul a fost retras de la vînzare, iar persoanele care l-au achiziționat sunt atenționate să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în magazin.
Produsul Hanul Boieresc Cremă de păstrav condimentată 150g, lot 10112021, data de expirare 10.12.2021, a fost retras de la vânzare, după ce inspectorii sanitari au descoperit că acesta conținea o bacterie periculoasă. Specialiștii recomandă ca cei care au cumpărat produsul să nu îl consume și să îl aducă înapoi în magazine pentru a-și recupera banii. 

Producătorul DORIPESCO SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produsului menționat mai sus, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

“Pentru protejarea sănătății consumatorilor, REWE România retrage de la comercializare, recheamă produsul Hanul Boieresc Cremă de păstrav condimentată 150g, lot 10112021, data de expirare 10.12.2021 și recomandă persoanelor care  au achizitionat produsul din lotul menționat mai sus să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în orice magazin PENNY. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, informează ANSVSA.

Bacteria poate provoca listerioza, infecție care poate avea consecințe nedorite asupra sănătății în special a femeilor gravide, copiilor mici, persoanelor în vârstă sau cele cu un sistem imunitar scăzut. Persoanele care au consumat acest lot de produs și care prezintă febră, dureri musculare, diaree sunt rugate să consulte medicul și sa raporteze acest consum. 

Producatorul își cere scuze pentru neplăcerile create!

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!