ActualitateOpinii

Alexandru Săraru: Lovitură de stat organizată de PSD și PNL

Distribuie acest articol!

  PSD și PNL nu reprezintă altceva decât un grup organizat care dorește menținerea puterii. Nu există lucru mai grav într-o societate decât încălcarea ordinii constituționale.

  Președinții celor doua Camere au datoria constituțională să supună textul moțiunii la vot. Mai întăi citită și apoi supusă la vot. PSD-ul nu mai are motive să se ascundă în fata unor motive inventate: miniștrii USR au demisionat, există o majoritate parlamentară care dorește plecarea lui Citu și a întregului guvern, nu există motive pentru a bloca acest demers.

  Era mult mai corect și onorabil dacă veneau și votau împotrivă decât să absenteze. Dar ce înseamnă corectitutinea și onoarea pentru ei?

  Sedinţa Birourilor permanente reunite a fost suspendată din lipsa cvorumului, trădarea celor două partide fiind evidentă. Asta după ce ieri PSD a părăsit şedinţa Birourilor Permanente ale celor două Camere, iar Ludovic Orban a anunţat că nu participă la votul privind solicitarea PNL de verificare a semnăturilor de pe moţiune. Înaintea şedinţei, PNL depusese un document prin care a contestat autenticitatea semnăturilor pentru moţiune.

  Iohannis s-a înțeles cu Ciolacu pentru a-l salva pe Citu, lucru foarte grav, ceea ce este și mai grav este că acest lucru s-a întâmplat printr-o încălcare flagrantă a ordinii constituționale.

  USL 2 este și mai toxic decât USL 1!

  Așteptăm lista cu toți cei absenți de la ședința Birourilor permanente reunite. O vom face publică. Este dreptul vostru să știți!

  Binele românilor nu reprezintă nimic pentru aceste personaje. Totul este făcut dintr-o disperare a pierderii puterii.


  Distribuie acest articol!