Actualitate

Alina Gorghiu – după ce a cerut verificarea semnăturilor de pe moțiune: “Îi asigur pe români că alianța dintre PNL și PSD nu există”

Senatorul Alina Gorghiu întră în jocul premierului Florin Cîțu și încearcă să explice fapte greu de ascuns. Mai mult, senatoarea susține că nu există un blat politic între PSD și PNL sau alianță pentru salvarea premierului Florin Cîțu.

“BPR a aprobat citirea moțiunii toxice depuse de USR-AUR. A urmat o propunere ca dezbaterea și votul pe moțiune să aibă loc după ce CCR se va fi pronunțat pe moțiune. Argumentul este că e anormal să supui la dezbatere o moțiune care să ducă la căderea unui guvern, și mai apoi CCR să spună că moțiunea nu era legală. Cred că deciziile BPR câtă vreme sunt constituționale nu văd de ce să existe precedent. Propunerea colegului de la UDMR a fost susținută de colegii mei”. a spus Gorghiu care nu a putut explica pe ce bază legală se întemeiază decizia.

“Dacă ar fi adevărat, ar fi foarte grav. Este o declarație făcută de colegii din USR și AUR pentru a ascunde alianța lor”, a spus Gorghiu despre o alianță între PSD și PNL.