Actualitate

AUR: “Depunem moțiunea de cenzură. Nu avem voturile necesare, dar vom încerca să le adunăm. Nu vom sta impasibili, chiar dacă avem 10%”

Claudiu Târziu, copreședintele partidului AUR, a declarat că actualul guvern este incapabil să guverneze, având numeroase motive de a fi demis. AUR vrea să depună moțiunea de cenzură înainte de alegerile interne din coaliție, asta după ce PSD s-a sucit cu data depunerii moțiunii.

“Acest guvern trebuie să plece, cât mai repede, dacă se poate, chiar azi! Am cerut partidului AUR să depunem o moțiune de cenzură cât mai repede. Dacă PSD își menține decizia luată de a amâna moțiunea de cenzură pentru după Congresul PNL, vom fi forțați ca noi să depunem moțiunea de cenzură.

Deși, în mod evident, nu avem voturile necesare, dar putem încerca să adunăm aceste voturi apelând la conștiințele treze din toate partidele. Vom face acest lucru pentru că trebuie să luptăm pentru români care ne-au trimis în Parlament. Avem o pondere de 10%, dar asta nu înseamnă că trebuie să stăm impasibili pentru că nu avem suficiente voturi.

Vom face tot ce depinde de noi ca să schimbă ceva în bine, iar schimbarea asta în bine înseamnă trimiterea acasă a lui Cîțu și întreaga lui echipă”, declară Claudiu Târziu, copreședintele AUR.