Actualitate

AUR, poziția de frunte pe buletinele de vot la Botoșani, un semnal al schimbării necesare

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este mândră să anunțe că se află pe prima poziție în buletinele de vot atât pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, cât și pentru Consiliul Local, în urma tragerii la sorți efectuate de Biroul Electoral de circumscripție Municipala (BECM) Botoșani. Această poziționare nu este văzută ca o simplă coincidență, ci ca un clar indicator al dorinței de schimbare resimțită de locuitorii orașului.

Președintele municipal AUR, Cătălin Silegeanu, a declarat: „Acest rezultat al tragerii la sorți este un semn că botoșănenii sunt pregătiți pentru o schimbare reală. Este esențial să depășim vechile practici politice care au drenat resursele orașului nostru și au monopolizat instituțiile în favoarea unor interese de partid restrânse. A venit timpul pentru o nouă viziune și o nouă abordare în conducerea locală.”

AUR își propune să aducă o nouă energie și integritate în administrația locală, punând în prim plan nevoile cetățenilor și dezvoltarea sustenabilă a municipiului Botoșani. Candidații noștri sunt dedicați luptei împotriva corupției și promovării transparenței totale în administrarea fondurilor și proiectelor locale.

Îndemnăm toți locuitorii orașului să participe la vot și să contribuie activ la direcționarea Botoșaniului pe un drum al prosperității și corectitudinii. Este momentul să facem alegerea corectă pentru viitorul orașului nostru.

Vă mulțumim pentru suportul continuu și ne vedem la urne!