Actualitate

Băluță (PSD) a parazitat sistemul de învățământ angajând persoane apropiate clanului, deși nu au experiență educațională necesară

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, membru al Partidului Social Democrat (PSD), este criticat dur de bucureșteni, după ce a anunțat planurile de demolare a Pieței Berceni.
Sursa noastră din cadrul administrației locale a dezvăluit că proiectul grădiniței ar putea costa milioane de euro, sume ce vor fi direcționate evident către firme cu legături strânse cu PSD, de la care Băluță va primi comision.
Această dezvăluire vine într-un context în care în apropierea Pieței Berceni pe care Băluță vrea s-o demoleze există deja trei grădinițe.
Aceste planuri ale primarului PSD, care ar avea probleme cu drogurile nu este motivată de nevoile reale ale comunității, ci de dorința primarului de a favoriza niște firme căpușe de la care va percepe comision.
Locuitorii Sectorului 4, în special comercianții din Piața Berceni, sunt profund nemulțumiți de această decizie. Ei susțin că demolarea pieței va afecta grav viața comunității și va duce la pierderi economice semnificative.
Voi cum credeți ca se va rezolva această problemă ?