Bărbat atacat de o familie de vidre, într-un parc din Singapore: „M-au mușcat de 26 de ori în 10 secunde. Am crezut că mor”

Bărbat atacat de o familie de vidre, într-un parc din Singapore: „M-au mușcat de 26 de ori în 10 secunde. Am crezut că mor”

Un bărbat atacat de o familie de vidre într-un parc din Singapore spune că a fost convins că va fi ucis în timpul asaltului. Graham George Spencer, un cetățean britanic care locuiește în Singapore, a spus că a fost urmărit, prins și mușcat „de 26 de ori în 10 secunde” de o familie de vidre, în timpul unei plimbări de dimineață în grădina botanică.Spencer a povestit pentru presa locală că se apropia de intrarea în grădină, pe 30 noiembrie, când a văzut aproximativ 20 de vidre care traversau o alee, în fața lui. Animalele mergeau liniștite, dar „au înnebunit” după ce un alt bărbat a fugit spre ele, spune Spencer. Cel de-al doilea bărbat a reușit să se ferească de animale, însă Spencer nu a fost la fel de norocos.Britanicul a spus că vidrele pur și simplu s-au aruncat asupra lui, muşcându-l de glezne, picioare şi fese şi punându-l la pământ, relatează The Guardian. „Am crezut că o să mor”, a spus el.Prietenul lui Spencer, care se afla la mică distanță de el, a alergat țipând în încercarea de a speria vidrele. „Am fost mușcat de 26 de ori în 10 secunde. Dacă nu era prietenul meu, nu cred că mai eram aici. Aș fi fost mort”, a adăugat el.Cei doi au spus că au fugit spre clădirea administrativă a parcului, urmăriți încă de vidre. După ce personalul i-a acordat primul ajutor, Spencer a fost dus la spital și i s-au administrat vaccinuri împotriva tetanosului și antibiotice. Tratamentele l-au costat până acum 1.200 de dolari.După ce a vorbit cu un reprezentant al Grădinii Botanice din Singapore, Spencer a spus că a aflat că autoritățile investighează incidentul.Grădina găzduiește 10 familii de vidre, cu 90 de exemplare în total. Alungate de poluare în anii 1970, vidrele s-au întors în Singapore și sunt adesea văzute în zone publice din orașul stat.Deși vidrele de râu par inofensive,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!