Economie

BT: Profitul obţinut de bancă în primele 9 luni din 2021 este cel mai mare din ultimul deceniu

DISTRIBUIE

Banca Transilvania, cea mai ma­re instituţie de credit după active de pe piaţa ban­ca­ră românească, a obţinut după primele nouă luni din 2021 un profit net record de 1,47 mld. lei, în creş­tere cu 63,5% com­pa­rativ cu câştigul din aceeaşi perioadă din 2020, perioadă marcată puter­nic de pandemia COVID-19.

Câştigul obţinut de Banca Tran­silvania în primele nouă luni din 2021 este cel mai mare din ace­eaşi perioadă din ultimul deceniu.

„Continuăm creşterea finanţă­ri­lor şi a operaţiunilor semnificativ pes­te media pieţei şi contribuim la re­lan­sarea economiei şi a socie­tă­ţii, câşti­gând în acelaşi timp cotă de piaţă. BT este o bancă ro­mâ­nească, ban­ca românilor, un cam­pion local şi un exemplu că atunci când ai am­bi­ţie, curaj şi pro­fesionalism, reu­şeşti. Conti­nuăm investiţiile – în oa­meni, unităţi şi tehnologie pen­tru a oferi clienţilor noştri cea mai bună experienţă şi continuăm creş­te­rea businessului şi a finanţărilor“, a declarat Ömer Tetik, director ge­ne­ral al Băncii Transilvania, citat de ZF.

DISTRIBUIE

 » Aflați mai multe informații aici.