Actualitate

Călin Constantin și-a anunțat candidatura la Primăria Prăjeni din partea AUR

Călin Constantin, cunoscut pentru implicarea sa activă în viața comunității din comuna Prăjeni, a anunțat oficial că va candida la primărie din partea AUR.

„Sunt Călin Constantin și după cum ați auzit, m-am înscris în competiția electorală din partea AUR, pentru primăria Prăjeni,” și-a început Constantin discursul.

Într-o declarație adresată cetățenilor comunei, Călin Constantin a subliniat valorile și obiectivele care stau la baza candidaturii sale.

„Las faptele să vorbească pentru mine”

Călin Constantin a menționat  că nu face promisiuni electorale, preferând să lase faptele să vorbească de la sine:

„Nu fac promisiuni, deoarece vreau ca faptele să vorbească pentru mine”. Această abordare reflectă dorința sa de a se dedica total proiectelor comunitare, așa cum a făcut-o și până acum, prin promovarea tradițiilor și obiceiurilor locale, chiar dacă nu a fost membru activ al unui partid politic, ci doar susținător.

„Nu candidez împotriva nimănui, candidez pentru voi, cetățeni! Mizez pe corectitudine și mă delimitez de cei care defăimează competitori în numele meu,” a declarat Constantin, punând accent pe corectitudine și respect în competiția electorală. El a făcut apel la o campanie electorală bazată pe respect reciproc și pe obiective comune pentru dezvoltarea comunității.

În contextul actual al politicii locale, candidatura lui Călin Constantin aduce o abordare diferită, axată pe acțiuni concrete și pe o colaborare strânsă cu cetățenii.