Actualitate

Candidatul AUR la funcția de primar în Vorona, Gelu Neculăescu face un apel pentru schimbare și transparență

Candidatul la funcția de primar al comunei Vorona, Neculăescu Gelu și-a prezentat principalele obiective care l-au determinat să intre în cursa electorală.

„Dragi cetățeni ai comunei Vorona, doresc să vă prezint câteva obiective care m-au determinat să candidez la această funcție”, și-a început acesta discursul.

Printre principalele obiective enumerate se numără:

  1. Asfaltarea drumurilor: „Asfaltarea tuturor drumurilor” este esențială pentru o circulație mai bună și pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.
  2. Economisirea energiei electrice: „Montarea la fiecare stâlp a unui panou fotovoltaic” pentru a reduce costurile și a promova energia verde.
  3. Gestionarea banului public: „Banul public să fie gestionat corect” reprezintă un angajament pentru transparență și responsabilitate financiară.
  4. Transparența decizională: „Trebuie transparență totală în luarea deciziilor” și evaluarea atentă a achizițiilor directe, supunându-le votului consiliului local.
  5. Reducerea și eliminarea taxelor: „Reducerea taxei de salubrizare” și „eliminarea taxei de salubrizare pentru persoanele sub 18 ani”.

Candidatul a încheiat cu un apel către cetățeni: „Mai sunt multe alte motive, am explicat pe scurt doar câteva. Haideți să nu ne mai lăsăm cumpărați și să schimbăm lucrurile în bine! Să le demonstrăm că se poate! Schimbarea este în mâinile noastre. Împreună salvăm și reconstruim întreaga comună Vorona!”