Cât costă cazarea la Untold 2022? S-au dat peste 90% din locuri, iar prețurile par a fi mai spectaculoase decât festivalul

Cât costă cazarea la Untold 2022? S-au dat peste 90% din locuri, iar prețurile par a fi mai spectaculoase decât festivalul

Maximul istoric al chiriilor la Cluj e în august, când are loc festivalul Untold. Organizatorii au scos la vânzare o nouă rundă de abonamente, iar cazările s-au dat și ele aproape toate, la prețuri de la 3.000 de lei pentru un apartament pe Airbnb până la 5.000 de euro pentru o vilă.
Organizatorii festivalului Untold 2022 de la Cluj au pus în vânzare o nouă rundă de abonamente. În paralel, peste 90% din locurile de cazare din perioada festivalului sunt ocupate.

La hoteluri, în perioada festivalului, pentru un sejur de trei nopți prețurile pentru o cameră dublă pornesc de la 500 de euro, într-un hotel de trei stele (de exemplu Hotelul Olimp), însă pot ajunge și până la aproape 5.000 de euro pentru o vilă.

Chiria unui apartament cu un dormitor, de 60 de metri pătrați, la aproximativ trei kilometri de centrul Clujului, costă 4.950 de euro între 4-7 august (zilele festivalului), potivit datelor booking.com, citate de Libertatea.

Cererea e mare, însă ofertele sunt tot mai puține, iar prețurile au explodat, așa cum e de regulă în perioada Untold la Cluj-Napoca.

Pentru un apartament cu două dormitoare, pentru cele trei zile de festival, prețul este de minim 1.000 de euro. Un apartament mai mare, cu trei dormitoare, sare de 1.500 de euro și poate ajunge și până la 2.700 de euro.

Vilă pentru UNTOLD 2022: trei nopți cu 4.600 de euro
Cei mai excentrici, care caută să închirieze o vilă, vor plăti pentru 3 nopți peste 4.600 de euro. De exemplu, o casă cu 4 dormitoare, 4 băi și un living, situată la un kilometru de centrul orașului, se închiriază în perioada UNTOLD cu 4.633 de euro.

Pe aplicația de cazare online, Airbnb, oferta variază. Prețurile sunt ceva mai mici,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!