Cât de nesănătoasă este pentru organism slănina cu ceapă? Răspunsul unui medic

Cât de nesănătoasă este pentru organism slănina cu ceapă? Răspunsul unui medic

Neurochirurg și profesor universitar, medicul Vlad Ciurea, a explicat că, pentru a avea un organism sănătos, trebuie să învățăm ce înseamnă echilibrul.El susține că lumea ar trebui să învețe să mănânce hrană naturală, ca în copilărie.

„Să mâncăm ce am învățat să mâncăm în copilărie. Acele prime elemente se implementează în celule noastre. (…) Este foarte greu să schimbi alimentația. În primul rând, alimentația sănătoasă pe care o știm și o credem este alimentația pe care o cere organismul și suntem – mai mult sau mai puțin – sclavii acestei alimentații. Răspunsul este: echilibru.

Să știm ce ne face rău. Ne place slana. Ne place și ceapa. Dar totul cu măsură! Acesta este răspunsul! Și să reținem că și vârsta contează”, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici pe YouTube, citat de DCNews.

„Dacă vrei să faci un efort fizic, trebuie să mănânci într-un anumit fel. Dacă ești la mare, trebuie să mănânci lucruri ușoare. Mănâncă adaptat condițiilor și a celor pe care le-ai primit din educație”, a mai spus Vlad Ciurea.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!