Actualitate

Câți Români trebuie să moară arși ca Arafat să plece

Subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, se află din nou în centrul atenției, iar întrebarea pe buzele multora este câte vieți trebuie să fie sacrificate înainte ca acesta să fie demis. Raed Arafat se spală pe mâini după fiecare nenorocire având grijă să pună totul în cârca subalternilor săi. Sistemul a creat un mosntru, iar numele său e Raed Arafat.
Un aspect alarmant scoate în evidență faptul că peste 90% din școli, grădinițe, spitale și alte instituții sub coordonarea lui Arafat nu au autorizații de incendiu. Mai mult, procesul de autorizare este controlat politic, iar unele autorizații nu sunt emise intenționat sau sunt condiționate de șpăgi.
Raed Arafat trage cu dinții de funcție pentru a-și proteja interesele politice. Șeful DSU oferă sprijin unor persoane implicate politic atunci când acestea se confruntă cu probleme de sănătate, fără ca cineva să îl tragă la răspundere pe acest infractor extrem de abil.
Raed Arafat are foarte multe funcţii, funcţii care necesită un efort financiar din partea statului român, beneficii care nu se văd în viaţa românilor. Nu avem spitale, nu avem condiţii în spitalele existente, nu avem acces la tratamente, nu avem doctori… ca să nu mai vorbim de scandalul achizițiilor de vaccinuri anti-COVID, ajuns la DNA, avem tragedii peste tragedii, demiși și demiteri. Dar avem și un Arafat de care nu avem nevoie. Acest infractor trebuie demis și anchetat.