Chirie cât o rată de apartament pe o garsonieră în zona industrială din Cluj-Napoca. Se cer și 5.000 de lei garanție

Chirie cât o rată de apartament pe o garsonieră în zona industrială din Cluj-Napoca. Se cer și 5.000 de lei garanție

Unii proprietari din Cluj-Napoca par să nu aibă simțul ridicolului. În condițiile în care au ajuns să ceară 450 euro/lună pe o garsonieră construită înainte de 1990, de la marginea orașului, evident cu sintagma „ultramodernă” în anunț. Acesta cere pe garanție și avans, bani cu care poți sta 6 luni în chirie în mod normal.
Chiriile în Cluj-Napoca o iau razna la început de 2022. Recent a fost publicată pe un site de anunțuri imobiliare, o garsonieră de 33 mp de pe Bulevadrul Muncii, în zona industială, la marginea Clujului, la nici mai mult, nici mai puțin de 450 de euro/lună, adică peste 2200 de lei, un salariu comun, în condițiile în care o persoană trebuie să stea singură acolo pentru că proprietarul nu acceptă cupluri, ci doar un „locatar liniștit”, în timp ce oferă un preț neliniștitor pentru buzunarele multora.

„Contract minim pe un an. Se percepe garantie 1000 euro si o chirie in avans. Se va inregistra la ANAF + viza flotant. Nu se accepta: Animale de companie, fumatori, droguri, chefuri. Cupluri sau persoane cu copil minor. Doresc doar locatar linistit. Acesta este un factor foarte important. Se vor cere detalii despre chirias in acest sens”, mentionează proprietarul în anunțul pe site-ul comparimobiliare.ro.

Argumentul „luxului”
„Uși gama lux, Erkado. Herse Lux 10, Uno Lux 7. Parchet Robusto Aqua +, 14 mm. Fabricat în Elvetța. Gresie Hexagon, porțelan satinat. Fabricat în Spania. Prize ș întrerupătoare Livolo cu senzor tactil. Fabricat în Italia. Mobila fabricată la comandă. Rolete textile interioare cu casetă. Toaleta & Capac Villeroy & Boch – Numărul 1 mondial. Blat din Qartz Compozit. Baterie lavoar Ferro Nobless. Paravan duș San Swiss Walk-In. Fabricat în Elveția. Duș Ferro Nobless, tropical rain. Ventilator Vent- Axia VASF100T. Pat Dormeo Mamut II, 180×200 cm. Noptiere Dormeo Mamut.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!