Actualitate

Circ în USR-PLUS. Cătălin Drulă intervine în scandalul liderilor: “Dan Barna este un om curajos, competent și integru”

Partidul USR-PLUS stă pe un butoi de pulbere după prima rundă a alegerilor interne. Dan Barna și Dacian Cioloș și-au aruncat acuze, iar între ei au intervenit USR-iștii autentici. Cătălin Drulă îi ia apărarea lui Dan Barna, susținând că este un om curajos, competent și integru.

„L-am cunoscut pe Dan în 2016 când am intrat amândoi ca deputaţi în Parlamentul României pe listele USR. Plecasem amândoi dintr-un guvern tehnocrat, care mi-aş fi dorit să aibă mai mult curaj. Dar despre asta probabil mai multe voi scrie în memorii. Din 2016 şi până azi am trăit alături de Dan atâtea poveşti de succes încât am putea umple volume întregi.A

m coordonat campania pentru alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale, am fost împreună în toată ţara să strângem semnături pentru campania «Fără Penali în Funcţii Publice», am văzut rolul său esenţial în proiectul de fuziune USR PLUS şi apoi am fost colegi în guvernarea acestui an. În toate acele momente mi-am zis mereu în gând «aşa trebuie să fie un lider de partid».

Vedeam la el şi văd şi azi competenţă şi integritate.Şi un ultim ingredient – absolut esenţial în politică – pe care aveam să-l văd din nou în ziua blocării metroului: CURAJUL.”, le scrie Cătălin Drulă colegilor săi de partid.