Actualitate

Clotilde Armand: “Klaus Iohannis este de vină, nu Florin Cîțu. Să vină în public și să explice”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este convinsă că Președintele României este în spatele premierului Florin Cîțu. Primarul îi cere președintelui să vină public și să explice de ce l-a mazilit pe Stelian Ion de la Ministerul Justiției.

Problema nu este dl. Cîțu. Problema este dl. președinte Klaus Iohannis. Sincer, nu știu de ce nu vine președintele României astăzi în fața națiunii să explice românilor și partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiției unilateral. Așteptăm din partea d-lui președinte să ne explice această decizie. Să ne spună de ce revocarea nu are nici vreo legătură cu faptul că Stelian trebuia să anunțe lista candidaților pentru șefia DIICOT…

D-le Președinte (cu tot respectul pe care vi-l port), ați greșit și trebuie să vă asumați asta în fața milioanelor de români care au ieșit în stradă pentru justiție, nu pentru corupție. Încă aveți timp să faceți un pas înapoi și să nu predați țara în brațele celor de la PSD & co. Știu că Dvs. nu mai aveți nimic de pierdut politic. Dar România are. În acest moment reformele asumate de Dvs. sunt niște cuvinte goale de conținut. Sper din tot sufletul că întâlnirile Dvs. de la Grivco să fie doar o tristă amintire pentru democrația românească și decizia Dvs. de revocare a ministrului Justiției să nu renască un nou USL mascat pe care îl vedem foarte activ în sectorul 1.”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.