Economie

Clujenii de la AROBS au sunat clopoțelul! Compania este listată, începând de azi, la Bursa de Valori București

Evaluată anticipat la 618 milioane de lei în urma celui mai mare plasament privat din istoria pieței AeRO, AROBS Transilvania Software s-a listat azi la Bursa de Valori București.
Compania de IT AROBS Transilvania Software, fondată la Cluj de omul de afaceri Voicu Oprean, a debutat azi la bursă în urma celui mai mare plasament privat din istoria pieței AeRO. Simbolul bursier de tranzacționare este AROBS.

Compania a venit la bursă cu o valoare anticipată de 618,4 milioane de lei, conform preţului de 1,357 lei pe acţiune la care s-a încheiat plasamentul. Prin operaţiunea de piaţă, ce a fost suprasubscrisă încă din prima zi, compania a atras de la investitori 74,2 milioane de lei, bani pe care-i va folosi pentru dezvoltare.

„Mă bucur că încheiem anul cu o nouă reușită marca AROBS. Debutul acțiunilor noastre pe piața AeRO a Bursei de Valori București reprezintă un moment de reper important pentru mine și companie. Le mulțumesc colegilor din AROBS Grup pentru implicarea lor,  fără de care succesul de astăzi nu ar fi fost posibil. Încă de la înființarea AROBS, din 1998, am sperat să devenim cea mai bună companie din regiune, cu cele mai interesante proiecte și unde să creștem o echipă excepțională. Cred că suntem, astăzi, cu un pas mai aproape de a ne transforma dorința în realitate și ținta mea este să ajungem cel mai important jucător internațional al industriei IT, cu servicii și produse inovatoare, pornit din Cluj.

De asemenea, le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în finalizarea cu succes a întregului proces de listare. Investitorilor și viitorilor acționari le transmitem că ne dorim să îi avem alături de noi pe termen lung și că lucrăm susținut la viitoarele achiziții de companii care dezvoltă produse software sau care dețin și operează soluții privind optimizarea afacerilor și produse de management de flotă auto.

 » Aflați mai multe informații aici.