Economie

Clujenii de la AROBS vor să intre pe Piața AeRo a Bursei de Valori București până la finalul anului

Compania își propune ca acțiunile sale, care vor fi disponibile sub simbolul de tranzacționare AROBS, să fie listate la Bursa de Valori București până la sfârșitul anului.
Înainte de listarea pe bursă, AROBS va realiza un plasament privat pentru acțiuni cu intenția de a atrage aproximativ 75 milioane de lei prin majorarea capitalului social al companiei cu 13,62%. Plasamentul pentru noile acțiuni ordinare ale AROBS va avea loc în această lună și va fi intermediat de casa de brokeraj BRK Financial Group S.A.

„Am reușit să combinăm, sub o singură umbrelă, partea de servicii de dezvoltare software, cu zona de creare de soluții software. Am început, încă din 2002, acest proces de dezvoltare a unor soluții unde deținem proprietatea intelectuală. Dezvoltarea de soluții și produse software este înrădăcinată în ADN-ul nostru. Suntem rezilienți și ne adaptăm tehnologiilor și nevoilor din piață, cu un mod de operare axat pe dezvoltarea globală, construit de o echipă diversă, în șapte locații din țară și șapte în afara țării.

Avem o mentalitate de start-up, combinată cu experiența de corporație. Suntem europeni la origini, internaționali prin cultură, iar activitatea noastră se află într-o continuă expansiune. Listarea la bursă și derularea unor operațiuni corporative prin intermediul pieței de capital și cu sprijinul investitorilor reprezintă un nou vehicul de creștere a afacerii pentru anii ce urmează,” a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO al AROBS, potrivit start-up.ro.

AROBS Transilvania Software, fondată în anul 1998 de către Voicu Oprean, este specializată în furnizarea de soluții software personalizate, bazate pe cele mai noi tehnologii, dar deține, de asemenea, mai multe soluții software care sunt deja impuse pe piața românească și în Europa Centrală și de Sud-Est. Dezvoltarea de soluții personalizate pentru clienți este realizată prin folosirea de tehnologii pentru web, mobile, embedded și cloud de ultimă generație.

 » Aflați mai multe informații aici.