Clujenii de la Autodeal estimează că 20% din totalul polițelor RCA vândute anul acesta vor fi achitate în rate

Clujenii de la Autodeal estimează că 20% din totalul polițelor RCA vândute anul acesta vor fi achitate în rate

Pentru 2022, Autodeal, soluția oferită de compania clujeană Riolit Web pentru gestionarea costurilor și obligațiilor auto, estimează o triplare a numărului de polițe încheiate prin aplicație, la peste 5.000.
Aplicația Autodeal pentru gestionarea costurilor și obligațiilor auto din România oferă posibilitatea achiziționării în rate a polițelor RCA. Decizia vine în sprijinul utilizatorilor aplicației, în contextul majorării prețurilor pentru polițele de asigurare de Răspundere Civilă Auto.

„În contextul menținerii actualelor costuri pentru polițele RCA, ne așteptăm ca aproximativ 20% din totalul acestora să fie plătite în rate de utilizatorii Autodeal și, mai mult, estimăm o creștere a numărului de polițe încheiate pe 1 an, pentru care șoferii trebuie să achite o sumă mai mare, dar care pot fi accesate în rate, în detrimentul celor încheiate pe o lună sau 3 luni”, spune Sandu Băbășan, partener Autodeal, într-un comunicat transmis ZIUA de CLUJ.

Reamintim faptul că, recent, Sergiu Băbășan a decis să se retragă din conducerea Blugentop Cluj pentru a se concentra pe dezvoltarea celor opt companii unde deține acțiuni, printre care și Autodeal sau Nooka Space.

Autodeal va facilita achiziția polițelor RCA în 4 rate fără dobândă. Soluția de finanțare este 100% online, fluxul este complet digitalizat și automatizat, iar timpul de răspuns pentru aplicația de finanțare este de până la 10 minute.

Pentru 2022, Autodeal estimează o triplare a numărului de polițe încheiate prin aplicație, la peste 5.000, în contextul în care vizează ca, la final de an, numărul de descărcări ale aplicației să depășească 300.000, față de 120.000, în prezent.

Autodeal a atras 450.000 de euro
La finalul anului trecut, Autodeal a atras o investiție de 450.000 de euro, de la doi investitori, pentru dezvoltarea de noi funcționalități și integrarea de noi parteneri strategici, aplicația fiind, în prezent,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!