Actualitate

Cu demisia semnată, Ludovic Orban atacă: “Iohannis a încălcat Constituția prin implicarea directă în alegerile interne”

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, susține că a fost ținta unor atacuri mârșave, depâșind campaniile duse de PSD în ultimii ani. Cu demisia semnată, Orban atacă #echipacâștigătoare, susținând printre altele că Klaus Iohannis este principalul vinovat pentru criza politiciă din România.

Orban a spus că atacurile mârșave ale colegilor lansate în campanie la adresa lui au depășit chiar și campaniile duse de PSD în ultimii ani, iar modul în care s-au desfășurat lucrările Congresului reflectă cele mai grave încălcări ale normelor democratice înregistrate în ultimii ani.

Amenințat direct cu judecata în cadrul partidului și chiar cu o posibilă excludere, Orban îl ridiculizează pe cel care i-a luat locul la conducerea PNL. El se întreabă retoric: ˝cine este Cîțu să mă judece pe mine?˝

Orban nu ia în calcul o plecare din PNL și nici nu anunță o conviețuire pașnică alături de cei care l-au detronat de la șefia partidului. El promite să se bată în continuare pentru valorile liberale și pentru binele partidului pe care l-a slujit în ultimii 30 de ani.