Cu Florin Cîțu președinte, PNL are toate șansele să dispară de pe scena politică precum PDL

Ceva se întâmplă în interiorul PNL, acolo unde pare că liderii politici nu mai au ochi ca să vadă și urechi ca să audă dorințele românilor.

Florin Cîțu este un personaj politic consumat, cu un scor electoral cu mult sub al partidului care teoretic îl va alege președinte peste doar câteva zile.

Pe 25 septembrie liberalii vor alege ca și președinte un cadavru politic, fără nici o șansă să mai scoată din mocirlă partidul, fără o autoritate reală, fără carismă și fără calități de lider.

Singura calitate a lui Florin Cîțu este servilismul față de cei mai mari, cei aflați cu adevărat la butoane, dar și lipsa de caracter când este vorba de a-i îngropa pe cei care se află în apropierea lui, pionii pe care de-alungul vieții i-a sacrificat fără de milă.

Dar rațiunea nu își mai are rostul și chiar dacă se amână căderea actualului guvern, nu înseamnă că este mai bine pentru PNL. Practic alegerile vor confirma o conducere pentru viitorii patru ani, dar conducere care este deja expirată.

Câștigătorii alegerii lui Florin Cîțu în fruntea PNL sunt chiar cei care îi contestă din poziția de președinți ai altor partide politice. USR, AUR și PSD sunt partidele care beneficiază de prăbușirea PNL în fața electoratului din România, căci o strategie clară la valul de ură ce se revarsă asupra lui Florin Cîțu nu există, iar cu mortul nu te mai întorci viu de la groap niciodată.

Sigur că cei din PNL refuză să vadă catastrofa în care se află, tot așa cum și Traian Băsescu a refuzat să vadă catastrofa din interiorul PDL, partid ce a fost aruncat de români de pe scena politică, dar care și -a cumpărat locuri calde în PNL.

Distribuie acest articol!