Cum să obții mărirea buzelor definitiv? Optează pentru operația de lifting de buză superioară (P)

Cum să obții mărirea buzelor definitiv? Optează pentru operația de lifting de buză superioară (P)

Marea majoritate a femeilor aleg să își îmbunătățească trăsăturile feței, iar mărirea buzelor este prima intervenție pe listă. În ultima vreme, operația de lifting de buză superioară sau “liplift” se numără printre cele mai populare intervenții în acest sens. În România, medicul chirurg estetician Costel Dobre realizează această intervenție cu rezultate excepționale și definitive.

De ce aleg femeile să-și mărească buzele?

Pentru că frumusețea depinde de armonia dintre toatele elementele chipului – forma ochilor, dimensiunea nasului, estetica buzelor, grosimea și gradul de arcuire a sprâncenelor, pomeții, forma bărbiei, lățimea frunții, inserția firelor de păr și așa mai departe. Uneori, moștenirea de la ambii părinți nu are un rezultat perfect, de aceea, mai ales femeile, simt nevoia să ajusteze, pe alocuri, prin intervenții estetice. Mai mult decât atât, buzele pline sunt considerate un etalon de senzualitate. Și atunci, mărirea buzelor este o intervenție foarte des cerută de către acestea.

Lifting de buză superioară, o intervenție cu efect pe termen lung

Până nu demult, mărirea buzelor cu acid hialuronic era cea mai folosită metodă de remodelare a conturului buzelor și obținere a volumului dorit. Evident, fiind o intervenție non-chirurgicală, aceasta nu necesită timp de recuperare și oferă pacientei confort. Însă rezultatul nu este unul permanent, iar pentru a păstra efectul este nevoie de repetarea injectării la un anumit interval de timp.

Pe de altă parte, metoda chirurgicală de lifting al buzei superioare, pe care o propune chirurgul estetician Costel Dobre, oferă buzei astfel ridicate un volum cu aspect natural, iar rezultatul este definitiv. Desigur, vorbim despre o intervenție chirurgicală, însă una mai puțin complexă, care se poate realiza cu anestezie locală, durează nu mai mult de 40 de minute și necesită timp de recuperare de doar 2 sau 3 zile.

În timpul operației se realizează o incizie de-a lungul zonei de sub nas și se înlătură o porțiune îngustă de piele,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!