Actualitate

Cutremur pe scena politică. Liderul AUR vine cu nume:”Am fost sunați de echipa lui Florin Cîțu, dar AUR nu este de vânzare”

Eveniment unic pe scena politică, George Simion anunță cu nume și prenume cine a sunat pe parlamentarii AUR pentru retragerea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură. Liderul AUR a declarat că este cazul ca AUR să scrie istorie în Parlamentul României.

“Florin Roman de la PNL l-a sunat pe colegul meu Daniel Gheorghe Rusu, iar Bogdan Gheorghiu l-a sunat pe colegul Florin Pușcașu. Aceștia au vrut să știe dacă au semnat moțiunea și dacă nu vor, cumva, să își schimbe părerea.

Întrebat dacă deputații PNL au oferit ceva celor de la AUR în schimbul acestei cereri, George Simion declară: “Nu au oferit nimic în schimbul acestei înțelegeri, dar AUR nu este de vânzare. Poate celelalte partide fac astfel de înțelegeri, dar noi nu facem așa ceva. Mergem până la capăt cu moțiunea.”

“Știind că depunerea moțiunii l-ar putea demite pe Cîțu, parlamentarii PNL vor să recurgă la o nouă ticăloșie: ei vor să ceară, cu sprijinul PSD, înființarea unei comisii de anchetă care să investigheze, vreme de două săptămâni, dacă semnăturile deputaților și senatorilor AUR nu au fost cumva falsificate. Astfel, moțiunea nu va putea fi depusă, iar Cîțu va rămâne premier și va fi ales președinte al PNL” a declarat George simion.