Actualitate

Daniela-Lorena Voiniciuc, candidat AUR: Comuna Călărași are nevoie de un nou început!

Daniela-Lorena Voiniciuc este candidatul AUR pentru funcția de Primar al comunei Călărași, județul Botoșani. Se conturează ca un om care își dorește mai mult de la comuna de suflet unde a adunat multe amintiri. Este profesor de limba și literatura română, căsătorită și mamă a doi copii, ceea ce înseamnă împlinire pe plan personal.

A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității ,, Ștefan cel Mare” din Suceava și Masterul în Litere din cadrul Universității ,, Alexandru Ioan Cuza “ din Iași. Îi place să fie în mijlocul oamenilor și al copiilor și a acumulat experiență lucrând ani de zile ca profesor de limba și literatura română, dar și de limba franceză. Pe lângă acest serviciu, împreună cu familia sa se ocupă și de agricultură, așadar cunoaște îndeaproape nevoile cu care se confruntă fermierii satului.

Familia ei are rădăcini adânci în comuna Călărași , iar copilăria și adolescența și le-a petrecut în aceste meleaguri, considerându-le cele mai frumoase perioade ale vieții ei, s-a format și dezvoltat în școlile din Călărași și își dorește un viitor prosper pentru oamenii din această comună.

Daniela-Lorena Voiniciuc se angajează să depună toate eforturile pentru progresul comunei

Drumul ei în politică alături de Partidul AUR îi oferă șansa de a îndeplini datoria pe care o simte față de locurile natale, așadar, va încerca să întoarcă satului măcar o parte din bogăția sufletească ce i-a oferit-o.

Dispune la cei 34 de ani de maturitatea și pregătirea necesare pentru a întreprinde lucruri pozitive în această comună.
Experiența ei acumulată de-a lungul timpului atunci când s-a aflat în mijlocul copiilor și al părinților acestora, îi oferă încrederea că poate ocupa cu succes funcția de primar și poate aduce contribuții semnificative la dezvoltarea comunității pe care o iubește.

Se angajează să depună toate eforturile pentru progresul comunei, fără a avea interese personale sau de afaceri în relație cu primăria sau cu terenurile agricole.

Își dorește să aveți încredere în ea și să o susțineți pentru ca și dumneavoastră, la rându-vă, să simțiți, în sfârșit, sprijinul și omenia ce vi se cuvin

Simte că dumneavoastră vedeți, la fel ca ea , speranța unor schimbări în bine, motiv pentru care programul ei a fost conceput în funcție de necesitățile cetățenilor și vizează, în mod cert, dezvoltarea comunei.

Bunul-simț, transparența și responsabilitatea sunt calitățile pe care le consideră esențiale pentru funcția de primar și se angajează să fie un primar pentru TOȚI cetățenii, fiind în permanență disponibilă pentru dialog și reprezentând interesele tuturor. Vă asigură de respectul și de angajamentul ei de a servi comunitatea cu onestitate și devotament!