Datanet Systems câștigă o licitație STS pentru switch-uri necesare infrastructurii critice

Datanet Systems câștigă o licitație STS pentru switch-uri necesare infrastructurii critice

scris ieri, 08:00

Datanet Systems va furniza Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) aproape 2.800 de switch-uri, echipamentele fiind destinate pentru telecomunicații speciale/infrastructuri critice. Semnat pentru o perioadă de doi ani, contractul a fost atribuit pentru suma de 7,71 milioane de euro, fără TVA, de la un estimat de 7,73 milioane de euro, fără TVA.

La procedura de atribuire au participat și Trencadis Corp, Arctic Stream și Metaminds.

Datanet Systems este unul dintre principalii integratori locali de sisteme IT.

CITEȘTE ȘI Ministrul Muncii: Nu discutăm de naționalizarea Pilonului 2 de pensii. E o discuție a unora care vor să se audă de la televizor

În 2021, compania a avut o cifră de afaceri de 129,2 milioane de lei, în creștere cu 3% față de anul precedent, și un profit net de 6,66 milioane de lei, comparativ cu 6,48 milioane de lei în 2020. Parte a grupului slovac Soitron din noiembrie 2009, Datanet Systems a fost înființată în anul 1998 și este specializată în furnizarea de echipamente de comunicații de date, voce și video, precum și servicii de implementare, consultanță și asistență tehnică.

Acționarii companiei sunt Soitron Group SE (Slovacia) – 69,5%, Daniela Clementina Velicu – 18,25% și Dragoș Stroescu – 12,25%, conform datelor de la Registrul Comerțului.

CITEȘTE ȘI Asirom câștigă contul pentru sănătatea angajaților TAROM

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!