De astăzi se pot genera voucherele din cadrul programul Rabla pentru Electrocasnice

De astăzi se pot genera voucherele din cadrul programul Rabla pentru Electrocasnice

Voucerele din programul Rabla pentru Electrocasnice pot fi generate de astăzi, de la ora 10.00. Valorea voucherelor pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere / combine frigorifice / lăzi frigorifice / congelatoare este de 400 de lei.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat că vineri, la ora 10.00, începe prima etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice. Bugetul alocat acestei etape este de 14 milioane de lei. 

Astfel, persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

– 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C;

– 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;

– 400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E;

Voucherele se pot genera până în 2 decembrie, la ora 23.59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

Etapa a doua începe în 3 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele, iar din 10 decembrie începe etapa a treia, cu vouchere pentru aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!