De ce să alegi www.tratamente-turcia.ro? Pentru servicii medicale de calitate (P)

De ce să alegi www.tratamente-turcia.ro? Pentru servicii medicale de calitate (P)

Toți suntem sătui și bombardați de oferte și reclame care mai de care mai false, enervante și exagerate. De la tratamente, sfaturi, servicii, cărți și multe altele, pe net găsești orice. În condițiile date, noi credem că cel mai important este să știi de unde și ce să alegi. De aceea, îți oferim gratuit consultații medicale tip ”a doua opinie”, servicii de asistență juridică pe durata șederii în Turcia și consultanță pentru alegerea serviciilor de cazare adecvate.În ceea ce privește serviciile medicale, este deja un trend să apelăm la serviciile unităților medicale din Turcia. De ce? Păi, e simplu: acolo, condițiile și dotările din domeniul medical sunt cu mult peste cele de la noi.

La fel și prețurile care, cu tot cu cazare, masă și analize, sunt adeseori mai mici decât cele din ofertele spitalelor sau clinicilor de la noi.

Creată după ideea medicului Murat Gulseven, doctor în medicină cu 30 de ani de experiență directă în medicina din Turcia, www.tratamente-turcia.ro este o platformă online ce intermediază accesul pacienților români la serviciile medicale turcești de calitate.

Adică simplifică tot procesul prin care un pacient poate ajunge la cele mai bune clinici din Turcia, cu un minim efort. Intri pe site, ne suni sau ne contactezi prin mail sau whatsapp și încercăm să identificăm medicul sau echipa medicală potrivit/ă ție.

Odată identificat specialistul, ne ocupăm de toate detaliile. Transferul de la și la aeroport, programarea intervenției medicale, asigurarea serviciilor de traducere, transferul de la și la spre hotel, cazarea All Inclusive, toate sunt în sarcina noastră și toate sunt incluse în prețul afișat.

Tu trebuie să te ocupi doar de transport.

Foarte important, www.tratamente-turcia.ro asigură gratuit fiecărui pacient servicii ”a doua opinie”, servicii de  asistență juridică și consultanță pentru serviciile ”hospitality”.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!