(EXCLUSIV) Cristin Dobre, noul manager de la Socola. Detalii din concurs

(EXCLUSIV) Cristin Dobre, noul manager de la Socola. Detalii din concurs

Noul manager de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași este Cristina Dobre, fost manager la Maternitatea Elena Doamna din Iași.Concursul a fost unul extrem de strâns, în urma susținerii programului de manager cei trei candidați care au rămas în cursă au fost diferențiați doar de 50 de sutimi în media finală.

În mod concret, fostul manager Bogdan Șaramet, demis de Ministerul Sănătății anul acesta, a primit nota 7,39, prof.dr. Roxana Chiriță, care este și cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” (UMF) din Iași, a avut nota 7,74, în timp ce câștigătoarea, Cristina Dobre, a primit din partea comisiei nota 8,16.

Rezultatele sunt provizorii, fiindcă toți cei trei candidați au dreptul să depună contestații în termen de 24 de ore de la data publicării pe site-ul instituției.

Citiți marți, 7 decembrie, o amplă relatare în paginile „Ziarului de Iași” despre cum au decurs interviurile celor trei candidați, care au fost promisiunile acestora și cele mai mari probleme arătate în fața comisiei de concurs.

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuie acest articol!