ActualitateOpinii

Falimentul City Insurance- o nouă țeapă dată de PSD Românilor. Patronul este cumnatul lui Adrian Năstase – CRITICII.RO

City Insurence tocmai a intrat în insolvență, iar românii vor trebui să plătească pentru acest lucru. Avem o nouă țeapă de tipul Gerald sau FNI, produse ale clasei politice născute după 1989.

Au avut salarii de zeci de mii de euro și o fraudă de zeci, poate chiar sute de milioane de euro.

Această companie aparține, conform capital.ro, lui Dan Obobescu, cumnatul lui Adrian Năstase, un bătrânel ce pare mai degrabă senil decât un mare afacerist.

Iată-l pe Dan Odobescu, cel care este patronul în acte al City Insurance, și spuneți dacă voi cumva considerați că el este și beneficiarul acestei companii sau a acestei fraude:

Cel mai probabil că nu, Dan Odobescu este o simplă marionetă în mâna celor care cu adevărat de bucură de zecile de milioane de euro delapidate.

Această afacere a fost din start construită ca să fie o țeapă dată românilor și pe care tot românii vor trebui să o plătească. Fiecare astfel de caz are în spate o poveste la momentul la care este funcțional, la momentul la care pare să fie o mare afacere. În realitate totul se construiește pe minciună cu ajutorul sistemului politic corupt care face numiri în interiorul instituțiilor care ar trebui să asigure supravegherea pieței, în cazul de față cea a asigurărilor.

Sigur că nu vom vedea direct banii aruncați pe fereastră și furați. City Insurence a facturat către români, a încasat banii iar banii au dispărut. Este o schemă clasică de fraudare. Fondul de garantare va prelua datoriile acumulate și primele de asigurare ce vor trebui plătite, dar acest fond va plăti din banii românilor.

Fiecare astfel de faliment, adică țeapă dată românilor, duce la scumpirea asigurărilor, adică vom da fiecare dintre noi mai mulți bani pentru o asigurare.

City Insurence a funcționat pe baza unor declarații false și a încasat bani nejustificați de la români.

ASF este instituția care trebuie să supravegheze piața asigurărilor și să se asigure că toți sunt capabil să răspundă asigurărilor emise. La ASF toate partidele politice au numit personaje dubioase fără nici o calificare în domeniu, pentru a se încasa salarii generoase și a se răspunde la comenzile de partid.

Salariile mari de la ASF nu se justifică. Această instituție trebuia să îi apere pe români de companiile care doresc să îi păcălească, însă în realitate s-a ajuns ca ASF să apere și să acopere ilegalitățile făcute de acestea.

Compania a încercat să intre și pe piața din Italia însă procurorii italieni s-au opus: cică nimic nu era în regulă cu această companie, erau suspectate legătură inclusiv cu mafia. La acel moment, într-un comunicat al Gărzii Financiare al regiunii Veneția erau avansate la adresa companiei de asigurare suspiciuni referitoare la asocierea cu stucturi de tip mafiot, capital social insuficient, datorii neachitate către intermediari și asigurați, neplata taxelor către statul italian.

City Insurence este proprietatea cumnatului lui Adrian Năstase.

 » citește întreg articolul pe: www.CRITICII.RO