Actualitate

Fermierii se alătură protestului organizat de AUR: vă bateți joc de noi

În data de 2 octombrie se anunță un mare protest în Piața Universității din București. Chemarea în stradă a fost făcută de către George Simion, liderul patriot al partidului AUR.

Acesta consideră că nu este suficient să fim nemulțumiți în case în timp de prețurile explodează iar pensiile și salariile au fost înghețate.

La protest și-au anunțat prezența și fermierii din România. Aceștia sunt nemulțumiți de prețurile mici oferite de marile corporații pentru produsele lor, în timp ce statul român oferă subvenții mari corporațiilor străine, dar nu și fermelor românești.

Guvernul Cîțu permite importuri de miliarde de euro iar magazinele străine refuză să cumpere de la fermierii românii. Acest guvern ticălos a scos legea care obliga magazinele să aibă pe masă cel puțin jumătate din produse românești.

Datorită acestor partide nocive nu mai mâncăm roșii, ceapă sau mere românești, totul este adus de afară căci străinii și-au tras partide care trădează pe români. Este mai ieftin să cumperi politicieni, aceștia trădează aproape gratuit.

Crescătorii de porci sunt disperați: cineva plimbă gripa porcină prin România iar guvernul trădării naționale condus de Florin Cîțu ucide zootehnia românească. Sunt zeci de mii de porci blocați în ferme și nu li se permite să fie duși la abator.

Peste 70% din carnea consumată în România provine din importuri, străinii au ajuns să ne vândă carnea crescută cu cerealele românești.

Creșterea tarifelor la combustibil, gaz și energie electrică omoară și agricultura românească. Fermierii nu mai au bani ca să își continuie activitatea iar statul nu intervine. Grâul se usucă în silozuri cu aer cald produs prin arderea gazului, iar grâul devine așa mai scump.

Subvențiile au scăzut iar guvernul vrea să dea lovitură după lovitură economiei românești.

Ca să faci pâine îți trebuie nu doar făină ci și gaz și curent electric, ori ele au explodat. Prețul la pâine se va dubla și prețul la grâu va fi greu de suportat.

Fermierii români sunt tare supărați și pe 2 octombrie ies în stradă, în Piața Universității. Țăranul român nu mai rezistă, totul devine mai greu de suportat. În primele 10 companii ce cultivă terenuri agricole doar 2 sunt românești și 8 sunt străine.

Partidele trădătoare s-au înțeles și au făcut legi ca străinii să cumpere pământul românesc cu bani printați fără valoare.

Românii au ajuns să lucreze pământul lor, pentru care s-au luptat milioane de români, în beneficiul străinilor. Nimic nu mai aparține poporului.

În data de 2 octombrie se adună românii patrioți în stradă, în piața Universității, nu se mai poate astepta.