Actualitate

Florin Cîțu – arogant după ce a încălcat protocolul coaliției: “Aștept propunere de ministru al Justiției din partea USR-PLUS”

Premierul Florin Cîțu susține, într-un mod arogant, că așteaptă o nouă propunere din partea USR-PLUS pentru ministerul Justiției. Prim-ministru a reușit performanța de a încălca protocolul semnat de toate partidele de coaliție de două ori. Dacă USR-PLUS a trecut peste demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, se pare cea de-a doua demisie le-a pus capac.

USR-PLUS amenință că moțiunea de cenzură depusă de partidul Alianța pentru Unirea Românilor dacă Florin Cîțu nu își dă demisia.

Conform surselor participante la ședință, Florin Cîțu a spus că așteaptă ca USR-PLUS să revină la sentimente mai bune și să trimită o propunere de ministru al Justiției, pe care o va și accepta.

În cazul în care asta nu se va întâmpla, atunci Florin Cîțu va face o propunere din PNL. Deocamdată este decis să-l susțină pe Lucian Bode, actual ministru de Interne, pentru funcția de ministru interimar al Justiției.