Actualitate

Florin Cîțu e înfipt bine în funcție: “Suntem la guvernare pentru că avem un parteneriat foarte bun cu preşedintele Iohannis”

Din declarația premierului reise că guvernarea PNL este văzută foarte bine de către Președintele Klaus Iohannis. Deși foarte multă lume îl critică pe Iohannis pentru susținerea oarbă a premierului Cîțu în ultimul scandal, acest lucru pare să nu fie un criteriu de luat în seamă pentru guvernanți.

Noi suntem la guvernare pentru că avem un parteneriat foarte bun cu preşedintele Klaus Iohannis. De aceea suntem la guvernare, acest parteneriat există şi vom rămâne la guvernare în viitor. Eu vreau să rămânem la guvernare chiar şi cu ceea ce v-am povestit, cu această situaţie cu partenerii de la USR PLUS. Avem aceleaşi obiective. Când am pornit astă iarnă, am scris lucrurile în programul de guvernare.

De fiecare dată când a fost nevoie, am intervenit pentru a debloca o situaţie şi cred în continuare că încă putem, chiar dacă s-au aliat temporar cu, sper eu temporar, cu un partid extremist, de sorginte fascistă, cred că există în continuare cale de împăcare. Proiectele românilor ar trebui să primeze”, spune Florin Cîțu.