Actualitate

Florin Cîțu este disperat – Îl amenință pe Ludovic Orban cu excluderea din partid

Jurnalistul Marius Ghilezan afirmă că liberalii care participă la Birourilor Permanente ale Senatului și Camerei sunt amenințați că vor fi dați afară din partid, printre cei vizați fiind chiar președintele partidului Ludovic Orban.

Ludovic Orban a ajuns într-o situație dificilă, având în vedere că el a fost promotorul ascensiunii lui Florin Cîțu în Guverul României. Acum, Ludovic Orban a ajuns în situația de a fi amenințat cu excluderea din partid de echipa lui Florin Cîțu.

„Liberalii care participă la ședința Birourilor Permanente ale Senatului și Camerei sunt amenințați că vor fi dați afară din partid. Aștept cu viu interes Congresul PCR, pardon PNL. Vreau să văd pe viu aplauzele delegațiilor. “Cîțu te iubim, că ca tine nu găsim!”Celor care se dezic de Tătuc și își vor face mea culpa sau se vor lepăda de tâlhar le dau cadou un pui de koy, crap din iazul meu. Îl aștept și pe Rareș Bogdan. Îi mai dau o șansă. Nu toți liberalii sunt sub drapel.”, a scris jurnalistul Marius Ghilezan pe pagina sa de Facebook.