Actualitate

Florin Cîțu pare desprins de realitate – “Vă spun despre mine că eu sunt cel mai bun antrenor al României, nu Rădoi”

Florin Cîțu a urcat atât de sus în statul românesc încât nu mai vede firul ierbii. Premierul României va avea o surpriză năucitoare atunci când va cădea de pe scaunul din guvern. Prim-ministrul Cîțu pare să creadă că românii îl iubesc, dar realitatea este alta.

„Am văzut în spațiul public…întotdeauna vor fi cârcotași, ne-am obișnuit. Vă spun și despre mine că sunt cel mai bun antrenor la echipa națională, nu Mirel Rădoi. Dar după ce se termină meciul, îmi dau seama că realitatea este alta”, a spus Florin Cîțu, în discursul în fața liberalilor.

Acesta a spus că sunt 34 de filiale care au votat doar moțiunea echipei sale, „România liberală” și astfel îl susțin, iar în total sunt 40 de filiale care au votat pentru aceasta.

“Am alocat resursele necesare şi am reuşit să fim prima ţară, România să fie prima ţară din UE unde vaccinarea se putea face cu buletinul. Ăsta este un succes al acestei guvernări liberale şi ar trebui să fim mândri de asta. România a fost ţară verde până acum câteva săptămâni. Am ţinut economia deschisă şi am spus foarte clar că vom ţine guvernarea deschisă. Tot ceea ce am spus am făcut”, a afirmat premierul.