Actualitate

Florin Cîțu vrea împăcare: “Nu ne permitem criza politică! Suntem în pandemie. USR-PLUS poate retrage moțiunea”

Premierul Florin Cîțu are zilele numărate, chiar dacă se bazează pe o majoritate temporară. Blatul politic dintre PNL și PSD este evident pentru toată lumea mai puțin pentru ei. Prim-ministrul a lansat un mesaj de împăcare colegilor de la USR-PLUS.

“Avem probleme de rezolvat. Nu ne putem permite această criză politică. Cer maturitate și responsabilitate la oamenii politici să înțeleagă situația prin care trece nu numai România, toată Europa. Suntem în pandemie și nu ne permitem să avem o criză politică. Și acum spun. Poți să retragi moțiunea și să vii la masă să discutăm”, a spus Cîțu.

Nu poate nimeni să nege că, ieri, acțiunile din Parlament ale celor de la AUR nu au fost clar susținute de conducerea USR. Fac apel la toți oamenii din USR care încă simt proeuropean și vor democrație în România să se dezică de acțiunile liderilor lor din Parlament de ieri. Vă dați seama ridicolul situației de ieri dacă nu le acceptam demisiile, își citeau o moțiune împotriva propriilor acțiuni. I-am salvat de acest ridicol”, a afirmat Florin Cîțu.