Actualitate

Gaman Claudiu, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Neamț, mesaj către nemțeni: schimbarea se face prin votul dumneavoastră

Gaman Claudiu, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Neamț, le transmite nemțenilor un mesaj prin care îi îndeamnă să meargă la vot pe 9 iunie deoarece doar astfel se poate schimba situația la nivelul județului Neamț. Acest vot nu este doar un drept, ci și o responsabilitate pe care o avem față de noi înșine și față de viitorul copiilor noștri, subliniază candidatul AUR.

„Dragi cetățeni ai județului Neamț,

Sunt Gaman Claudiu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pe lista de consilieri pentru Consiliul Județean Neamț, și vă îndemn cu toată convingerea să mergeți la vot duminică, 9 iunie. Acest vot nu este doar un drept, ci și o responsabilitate pe care o avem față de noi înșine și față de viitorul copiilor noștri”.

AUR se bazează pe patru piloni fundamentali:

Credința – În apărarea valorilor tradiționale și a credinței noastre ortodoxe.
Familia – Susținem familia tradițională și ne opunem vehement ideologiilor care încearcă să o submineze.
Națiunea – Suntem mândri de identitatea noastră națională și luptăm pentru suveranitatea României.
Libertatea – Apărăm drepturile și libertățile individuale împotriva oricăror forme de opresiune și dictatură.

De ce să votați AUR?

Pentru că suntem singura forță politică ce poate lupta cu adevărat pentru drepturile și interesele românilor. Am demonstrat că nu ne temem să spunem adevărul și să ne opunem abuzurilor, fie că vorbim despre măsurile economice injuste sau despre încercările de îndoctrinare a copiilor noștri.

Votul dumneavoastră contează enorm! Este timpul să înlăturăm acele voci care spun că „toți sunt la fel” și că „nimic nu se va schimba”. În ultimii 34 de ani, ne-au condus aceleași persoane, iar rezultatele sunt vizibile. Este momentul să votați pentru o forță suveranistă, patriotică, care să se lupte pentru drepturile noastre, la nivel local și european.

Promisiunile noastre sunt clare:

La nivel european, ne vom opune implementării ,,ideologiei de gen”.
Vom lupta împotriva planurilor ecologiste exagerate care pun o povară imensă pe umerii românilor.
Vom susține o politică agricolă care să majoreze cu 100% subvențiile și să le coreleze cu noile costuri, pentru a asigura o agricultură competitivă.
Vom susține reducerea impozitării pentru a aduce înapoi acasă milioanele de români plecați în străinătate.
Suntem Apărătorii Patriei Române.
Ne vom asigura că România nu stă în genunchi în fața Uniunii Europene și că drepturile noastre sunt respectate. Suntem singurul partid care va vota împotriva politicilor globaliste promovate de Ursula von der Leyen, pentru că înțelegem că acestea nu se potrivesc cu realitățile din România.

Luptăm pentru România!

Pentru muncitorii noștri, pentru agricultorii noștri, pentru viitorul copiilor noștri. Avem nevoie de o schimbare reală, iar această schimbare poate veni doar prin votul dumneavoastră.

Dragi nemțeni,
În cabina de vot veți fi doar voi și ștampila de vot. Alegeți cu înțelepciune! Votați pentru un viitor mai bun, pentru o Românie puternică și suverană.

Votați AUR pe toate cele 5 buletine de vot!