Actualitate

George Simion despre ministrul Energiei: “A spus că prețurile vor scădea. Uite cum scad! Virgil Popescu este un porc mincinos”

Ieri, s-a înființat și o comisie de anchetă privind costurile din energie, fiind de altfel și unul din blaturile dintre PNL și PSD. În dezbaterile din Parlament, a avut o intervenție telefonică ministrul Energiei, Virgil Popescu. Popescu protejează mafia de la ANRE, girantul companiilor cu zero angajați ce jefuiesc românul de rând cu facturi duble la energie.

Virgil Popescu a fost luat la rost de parlamentarii AUR, iar cel mai vehement a fost liderul partidului, George Simion: „Era ministru al Economiei atunci și spunea că prețurile vor scădea. Uite cum scad! Un porc, ăsta e ministrul Energiei. El spunea că o să scadă prețurile. Virgil Popescu este un porc mincinos. Un nenorocit care își bat joc de soarta a milioane de români cu prețurile astea. Nu a făcut nimic pentru facilități energetice. Aproape nimic. A vândut Mintia și a promis că se face la Hadânga, în județul lui, o centrală pe gaze. (…) Președintele ANRE câștigă 12.000 de euro pe lună, vicepreședintele 10.000. Toți acești parlamentari au salarii de 12.000 lei, majoritatea nu sunt nici în teritoriu, nici aici în plen ca să-l salveze pe Florin Cîțu.”