Actualitate

George Simion: Guvernul AUR va avea 12 ministere, nu 19 ca în prezent, nu 23 cum aberează un jurnalist plătit de Ciolaci. Guvernul AUR e singura soluție la Comasați!

În ultimele zile, presa finanțată cu sume substanțiale de către partidele PSD și PNL pare să-și intensifice eforturile de a denigra partidul AUR. Aceste acțiuni pot fi interpretate ca manifestări ale disperării lor de a-și menține puterea politică. Cu toate acestea, mesajul transmis de reprezentanții AUR este clar: România trebuie să fie reprezentată cu demnitate atât la București, cât și la Bruxelles. Ei susțin că aleșii locali s-au săturat de ceea ce percep ca fiind o dictatură impusă de la București, condusă de Iohannis și liderii PSD și PNL.

AUR promite că va lupta pentru dreptate și va încerca să aducă schimbări pozitive în beneficiul țării. Ei denunță acțiunile considerate a fi dăunătoare și iresponsabile ale altor partide, iar aceste critici se intensifică odată cu formarea guvernului pe care îl numesc “inventat de Ciolaci”.