Actualitate

Gheorghe Podaru și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar din partea AUR al comunei Ion Creangă

Podaru Gheorghe, candidat pentru funcția de primar din partea AUR, a prezentat  un plan detaliat de modernizare a infrastructurii și extindere a serviciilor sociale și medicale, care vizează în mod special categoriile vulnerabile ale comunității:

Modernizarea Infrastructurii și Extinderea Utilităților

Planul include extinderea sistemelor de apă, canalizare și gaze naturale pe toată lungimea drumurilor comunale, pentru a asigura accesul la utilități de bază pentru fiecare cetățean. În plus, va fi construit un parc fotovoltaic pentru a alimenta cu energie electrică clădirile publice și iluminatul stradal, promovând astfel sustenabilitatea și reducând costurile pe termen lung.

Eficientizarea Resurselor Comunității

Un alt aspect important al viziunii prezentate de Podaru Gheorghe este eficientizarea iluminatului public și a clădirilor publice, contribuind astfel la economisirea resurselor și protejarea mediului. Înființarea unui târg comunal este menită să sprijine comerțul local și să creeze noi oportunități economice pentru locuitorii comunei.

Îmbunătățirea Infrastructurii Școlare și Facilităților pentru Tineri

Pentru a asigura un mediu sigur și educativ pentru copii, planul prevede reabilitarea infrastructurii școlare și construirea de parcuri de joacă în fiecare sat. Aceste măsuri sunt esențiale pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a generațiilor viitoare.

Asistență Socială și Medicală Comunitară

Podaru Gheorghe a subliniat importanța oferirii asistenței sociale și medicale direct în comunitate, cu un accent deosebit pe sprijinirea părinților și bătrânilor. „Ne dorim să fim alături de cei care au nevoie de sprijin, asigurându-ne că părinții și bătrânii noștri primesc îngrijirea și atenția pe care o merită. Acest lucru înseamnă prezență activă și sprijin concret, nu doar promisiuni”, a declarat el.

Podaru Gheorghe a încheiat prezentarea apelând la cetățeni să își exprime votul pe 9 iunie, pentru a aduce aceste schimbări necesare și pentru a sprijini o administrație dedicată îmbunătățirii infrastructurii și asistenței sociale din comuna Ion Creangă.

„Votați pentru un viitor mai bun pentru comuna Ion Creangă. Votați pentru schimbare și pentru sprijin real pentru cei mai vulnerabili membri ai comunității noastre”, a îndemnat Podaru Gheorghe.