ActualitateOpinii

Guvernul încearcă marea cu degetul – CRITICII.RO

Pe motiv că așa fac și alții în Europa ,încet dar sigur , guvernul introduce utilizarea pașaportului verde, mai întâi  acolo unde se trece de 3 la mie, mai târziu peste tot. Vedeți, acum când vorbim de 3 la mie deja ne referim fară specificații la incidența cazulrilor de îmbolnăvire cu Covid 19, chiar dacă aceasta cifră nu este niciodată reală, pentru că nu știm cu adevărat câți bolnavi sunt dacă peste 90 la sută nu au simptome.

Vedem că guvernanții marionetă de la București, deși nici 30% din concetățenii noștri nu au fost convinși să se vaccineze, insistă pe măsurile absurde de izolare și suprimare a activităților economice promovate de la Bruxelles. Am văzut în presa obedientă chiar și aberații de tipul că ni se va cere din nou pașaport pentru a călători în țările Uniunii Europene.

Ce este mai grav, faptul că în criza politică, cauzată de o gașcă din sânul partidului ce se pretinde a fi de guvernământ, au intrat rând pe rând instituții importante ale statului roman;Guvernul, Parlamentul, Președintele și Curtea Constituțională. În condițiile critice cauzate de falsa pandemie care ne restricționează viața sub toate aspectele și întunecă viitorul copiilor noștri, creșterea prețurilor la energie care a cuprins intregul continent face și mai greu digerabilă mizeria servită zi de zi de infecta clasă politică. Singura noastră șansă, chiar dacă există riscul de a întoarce extremele, este ca prin alegerile anticipate ce le dorim a urma să radem din temelii structurile politice de tip clan mafiot care nu au alt scop decât să se mufeze la resursele țării prin intermediul a tot felul de entități de tip economic sau oengist.

Actuala guvernare total ilegitimă este o amenințare la adresa securității noastre, metodele și mijloacele folosite în lupta politică internă pentru acapararea puterii depășind cu mult manifestările caracteristice conflictelor electorale din trecutul recent.

Nu este prima data când se întâmplă,  în curtea pretins liberala. În 2005 turnătorul Băsescu ajuns președinte cu sprijinul PNL în cadrul alianței DA, cere imperativ primului ministru liberal Călin Popescu Tăriceanu demisia și provocarea de alegeri anticipate, pentru acapararea puterii absolute în stat. Împotrivirea  primului ministru a dus la scindarea PNL un an mai târziu și apariția Partidului Liberal Democrat, care prin fuziune cu fostul PD a creat acel monstru politic care s-a numit PDL. Răul făcut de PDL cetatenlor României este incomensurabil, mizeria pe care o suportăm acum avându-și ca manifestare obârșia în nimicnicia reprezentanților aceste forțe politice. Rând pe rând marea majoritate a baronilor mafiei portocalii au ajuns în pușcării, mai puțin vârfurile acesteia: Turnătorul Băsescu, lacheul Boc primarul Clujului și pușculița acestora vameșul Vasile Blaga. Singura explicație asupra imunității acestora este apartenență  la zonele de influență populare de nivel European conduse de cancelarul german Angela Merkel, altfel nu se poate justifica ascunderea unor dosare de trafic de influență și fraudarea de fonduri europene.

Pentru noi această perioadă a însemnat o evidentă rămânere în urmă de căruța europeană și euroatlantică; peste 10 ani de sincope economice și sociale.

 » citește întreg articolul pe: www.CRITICII.RO